Gott Nytt år!!<3

Gott nytt år alla!!<3

Kl 4 kommer alla brudar hit till Sanne, vi ska äta tacos och sen drar vi till Sannes bror! Där blir det förfest :D Sen drar vi på fetaste festen!!<3 Är as Taggad<33

Mega snygg!<3

Ja då var man svart hårig då!<3
Snart drar jag och Sanne gull till stan för hon ska repa med sitt band!! :)
I kväll ska vi äta Hamburgare med pommes och beasås! Har as kul här i Karlstad så saknar inte Uppsala ett dugg!!
bye bye bitches!!! <3

Sanne finaste på jorden!<3

Sanne har precis färgat håret på mig och jag på henne!! Fan vad sexiga vi är nu!!<3 Rawr!<3
Sanne du är den finaste människan som någonsin vandrat på denna jord, du betyder massor för mig. Hoppas vi blir vänner för evigt! Är så lycklig att jag lärde känna dig bby!! Snyggaste sötaste, roligaste och bästaste tjejen på jorden!<33 Älskar dig! Nu, då och för alltid!!<3

Tåget åker äntligen!!<3


Sov hos Dennis i natt, eller ja jag "sov"  kunde inte sova! Dagen började med att jag gick upp kl 06.00 efter att ha legat vaken i flera timmar. Jag tog bussen t stationen och där satt jag och väntade, och väntade. Mitt tåg som skulle gå kl 07.30 var INSTÄLLT!!! Så tänkte ta ett som skulle gått kl 07.04 men var försenat till kl 07.20. När jag stog och väntade på detta tåg kom det ett natt tåg mot Göteborg och blokerade spåret! Och eftersom spakarna hade frusit så kunde den inte åka iväg. Så jag tog en tåg mot Sthlm som gick 07.39. Mitt anslutnings tåg i Sthlm skulle gå kl 08.29 och jag kom till stationen kl 08.36!!!! Tågmänniskorna hade sagt att tåget gick från spår 10 men när jag kom till spår 10 så gick den vist från spår 8!!! Fett arg jag blev!!! Så jag missade den!! Efter det gick jag till SJs hjälp sak och fick boka om biljetten gratis, plus att jag fick en värdecheck på 50 kr :D!! Så nu sitter jag på 10.14 tåget mot Karlstad!! Snart ses vi Sanne älsk!<3

I väntan på tåget!

Sitter på pressbyrån på Centralstationen och väntar på tåget mot sthlm! Kameran har man glömmt hemma dok! Fan vad sur jag var när jag fick veta att kameran ligger hemma i soffan! Men snart bär det av mot Karlstad till min älskade Sanne! Puss på er alla!!


Vinter mys <3

Dagen har vart mysig. Gick upp tidigt i morse för att släppa ut hästarna! När jag var klar så trött som jag var gick jag och la mig igen. När jag vaknat åt jag en snabbfrukost framför tvn och sen drog jag ut för att fixa i stallet. Tog en runda i skogen med Troxy och det var mycket mysigt.
Inte långt kvar nu innan jag åker till Sanne i Karlstad!!<3



Hat..

Har du någon gång hatat någon?! Någon som du verkligen inte tycker om och helst skulle kunna leva utan!? Det har i alla fall jag. Det kanske är hat till en början, men om det skulle hända den människan något skulle man ändå bry sig om den. Därför borde det verkligen vara väldigt svårt att "hata" någon. Jag har haft problem med att en person aldrig lyssnar på mig, behandlar mig som skit, snackar skit om mig inför min mamma. Alltid säger hur ful och idiotisk jag är. Att jag alltid gör fel, att jag är bortskämd. Som alltid skämmer ut mig när jag har kompisar här hemma och som .... mig. Denna person är min pappa.

En jobbig grej var nog idag när han tog min dator och började hålla på med den, tryckte på en massa olika inställningar bara för att han inte hittade det han letade efter. Han sa att han ville "lära" sig hur en mac fungerar. Jag tyckte förstås att han kan köpa sig en egen mac om han vill lära sig hur dom fungerar. Men det ville han absolut inte göra. Men varför ska han då lära sig?! Jag sa åt han att lämna tillbaka min dator men han vägrade.. Självklart blev jag förbannad och började skrika på han att han skulle ge mig min data!! Tillslut röck jag datan i från han och låste in den i mitt rum. Efter det kände jag verkligen "Fan vad jag HATAR min pappa." Men gör jag verkligen det.? För det mesta är han jobbig och väldigt elak mot mig och ibland önskar jag bara att han kunde försvinna ur mitt liv. Men om det skulle hända han något skulle jag nog bli väldigt ledsen. Han tillhör ju min familj! Så man borde kanske tänka på vad man säger och verkligen tänka efter innan man säger att man HATAR någon!!!

God Jul!

Jag vill erkänna att jag är nog världens klumpigaste människa!! Idag när mamma bad mig tvätta så glömde jag att kolla fickorna på mina mjukisar så jag tvättade mobilen! Så nu sitter man här med en vattenskadad mobil och mammas gamla Walkman!!! Alla nummer är borta btw!
Men vad fan det är julafton!! Tänkte berätta lite vad jag har fått :D
1. MacBook Pro
2. Bluetooth apple mus
4. Data väska
5. Smyckes träd
6. Armband
7. D & G väska
8. Klänning
9. Salming trosor

-30c!!

Tog en runda i skogen med min lilla älskling!<3 Senare på kvällen åkte jag med familjen och käkade Julbord på IKEA och den maten vat jätte äcklig!!
btw, Jag håller på att frysa ihjäl!! Det är - 30 grader ute!!!


Välkommna till min blogg!!



Jag vill bara hälsa dig välkommen till ett steg in i verklgheten!


RSS 2.0